Çan Meslek Yüksekokulu Sekreterliğine Vekaleten Gülşen Demircan atandı

23 yıldır Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu şef kadrosunda görev yapan Gülşen Demircan, Çan Meslek Yüksekokulu Sekreteri Yusuf Alat’ın Çanakkale Teknik Bilimler MYO sekreterliği’ne atanması sebebiyle, Çan Meslek Yüksekokulu Sekreterliği’ ne vekaleten atandı. 23 yıldır ben değil biz felsefesiyle görev yapmış olduğu,  aynı kurumun bir başka biriminde görev yapmaktan mutlu olduğunu belirten Demircan, çalışmalarına aynı şekilde burada da devam edeceğini belirtti.

Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat da, Gülşen Demircan’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak, Biga Meslek Yüksekokulu’nda edindiği derin tecrübeleri Çan Meslek Yüksekokulu’na aktaracağından emin olduğunu belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.