ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM ÜYELERİNDE AKADEMİK YÜKSELME

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğretim üyelerinin, akademik giysileri ve belgelerinin takdim edildiği ÇOMÜ Akademik Yükselme Töreninde Doçent ünvan belgesini alan,   Çan Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cahit Çağlar Yalçıner'i  Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat tebrik etti.

2009 yılında Çan Meslek Yüksekokulu Madencilik ve Maden Çıkarma Bölümü  Öğretim Üyesi olarak göreve atanan Doç. Dr. Yalçıner:

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği lisans eğitiminden sonra, sırasıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde Genel Jeoloji yüksek lisansı, Fransa Strazburg Üniversitesi'nde de Jeofizik üzerine Doktora eğitimi aldı. Genel olarak elektromanyetik yöntemler ile paleosismolojik, arkeosismolojik, arkeolojik araştırmalar gerçekleştirmektedir.

243-xnxa-r1.jpg
243-xnxa-r2.jpg