Çan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Mavi Kapak Kampanyasına Destek
Toplumda büyük bir dikkatle takip edilen Mavi Kapak kampanyasına Çan Meslek Yüksekokulu öğrencileri de kayıtsız kalmadı. Çan Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve özellikle Biyomedikal Cihaz Teknolojisi programında yer alan öğrenciler, Öğretim Görevlisi Ebubekir Genç öncülüğünde Mavi Kapak kampanyasına destek verdiler. Gerek öğrencilerin gerekse Çan Meslek Yüksekokulu personelinin destekleriyle bir yıl  içinde toplanan yaklaşık 50 bin mavi kapak Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü'ne Çan Meslek Yüksekokulu  Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat ve Öğretim Görevlisi Ebubekir Genç tarafından teslim edildi. Doç. Dr. Muhammet Erat, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden  Çan MYO öğrencilerini tebrik ederek Mavi Kapak kampanyasının toplumdaki diğer sosyal sorumluluk gerektiren projelere öncülük etmesini temenni etti.
227-edtj-r1.jpg