Çan Meslek Yüksekokulu 'nda Şiddetsiz İletişim Konulu Panel Düzenlendi

Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen, Sosyal Hizmet Uzmanı Nigar ETİZER KARACIK’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Şiddetsiz İletişim’ konulu panel 27 Mart Çarşamba günü saat 14.00’da Çan Meslek Yüksekokulu A-202 nolu salonda gerçekleştirildi. İletişimin yaşamımız için önemli bir rol oynadığını, insanlar arası iletişimin doğru bir şekilde kurulabilmesi için nelere dikkat edileceğine değinen KARACIK, iletişimin sadece sözle değil fiziksel olarak da kurabileceğinden bahsetti. İletişimle ilgili akılda akılıcı bir sunum yapan KARACIK, öğrencilerle kısa oyunlar oynayarak her insanın iletişim kurmasının, algıladığı düşüncenin karşıya aktarmasındaki farklılığından bahsetti. Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuba KORKMAZ, Sosyal Hizmet Uzmanı Nigar ETİZER KARACIK’a katılımından dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Program sonunda öğrencilere katılım belgesi verildi. Sosyal Hizmet Uzmanı Nigar ETİZER KARACIK, Nisan ayında ‘Çalışma hukuku ve hakları’ konulu seminer için tekrar Çan’a geleceğini belirtti. Söyleşiler serisini sene başında düzenleyen ve 4.sünü gerçekleştiren Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuba KORKMAZ, her söyleşi için şehir dışından alanında uzman kişileri Çan’a getirterek, Çan Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kampus dışında kalmalarının eksikliğini bu şekilde tamamlamaya çalıştığını belirtti. Söyleşiye, Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuba KORKMAZ, Çan Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Zeynep KÜNELGİN AKBAŞ, Çan Meslek Yüksekokulu Sekreteri Gülşen DEMİRCAN,  El Sanatları Bölümü ve Mimari Dekoratif Sanatlar programı öğrencileri ile 1. ve 2. Sınıf öğrencileri katıldı.