Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

Çan Meslek Yüksekokulu’ nda Lojistik ve Ulaşım Semineri Düzenlendi

Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu ve Lojistik Öğrencilerine “Lojistik ve Ulaşım” semineri düzenlendi.

Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Elvan Deniz’in önderliğinde ve KALENAKLİYAT firmasının sponsorluğu ile düzenlenen, Deniz İhracat Müdürü Şafak GÜRSOY ve Kühne+Nagel İstanbul Bölge Müdürü Sinan MUTLU’nun konuşmacı olarak katıldığı seminer, 03 Aralık 2019 Salı günü saat 14.30’da Çan Meslek Yüksekokulu’ nda gerçekleştirildi.

Seminerde öğrencilere faydalı ve akıcı sunum yapan konuşmacılar, öğrencilerin sorularını cevaplayarak Lojistik bölümünün şuan ki çalışma düzeyinden ve gelecekte öğrencileri nasıl bir lojistik iş hayatının beklediğinden bahsetti.

Öğrencilere staj yapma imkânı da sunan Kühne+Nagel Firması İstanbul Bölge Müdürü Sinan MUTLU ve Deniz İhracat Müdürü Şafak GÜRSOY, üniversiteyi bitirdikten sonra öğrencilerin iş başvurusu için girdikleri mülakatta nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda da bilgi verdi.

Seminere, Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN, Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Elvan DENİZ,  Öğr.Gör. Şirin EKER, Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu ve Lojistik Öğrencileri katıldı.