Çan Meslek Yüksekokulu Lojistik Topluluğu ve Pazarlama Topluluğu ''Değerlerimiz'' Konferansı

Çan Belediyesi katkıları ile gerçekleştirilen seminere, konuşmacı olarak Doç. Dr. Salih Zeki Genç (Çan'ın Değerleri), Doç. Dr. Muhammet Erat (Genel Değerlerimiz) Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Çanakkale Seramik Fabrikaları AR-GE ve Teknoloji Müdürü Ali Küçük, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Yakup Kılıçarslan ve Erdem Gündoğdu, Çan Meslek Yüksekokulu hocaları, öğrencileri ile Çan esnafı ve halkı katıldı katıldı.
Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yakup Kılıçarslan ‘' Çanakkale Seramik Fabrikaları Onursal Başkanı Dr. Hacı İbrahim Bodur önderliğinde Çan çok büyük bir gelişme kat etti. Şu anda da Çan Meslek Yüksekokulu ve öğrencileri ile beraber bizler bu seviyeyi bir kat daha arttırmak için uğraşıyoruz. Bugün bizlerle beraber olan değerli hocalarımıza, Belediye Başkanımıza, Çanakkale Seramik Fabrikaları ARGE ve Teknoloji Müdürümüze, okul hocalarımıza, vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. ‘' dedi.Seminer ‘' Çan'ın Değerleri ‘' ve ‘' Genel Değerlerimiz ‘' konularının aktarılmasının ardından ikramlar ile son buldu.