ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU İÇ VE DIŞ MEKAN DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMLERİ TAMAMLANIYOR

1994 yılında kurulan ve günümüzde 2.000 ‘den fazla öğrenciyi bünyesinde barındıran Çan Meslek Yüksekokulu artık doğalgaz ile ısınacak. Kurulduğu günden bugüne katı yakıt ve fuel oil ile ısınan Yüksekokul binasının doğalgaz çalışmalarının ilk adımı,  2015 yılında Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Rektörlük ve Aksa Çanakkale Doğalgaz A.Ş arasında yapılan görüşmeler ve  gerçekleşen yazışmalar sonucunda atılmıştı.  Yapılan çalışmalar sonucu geçtiğimiz haftalarda, doğalgaz tesisatı için gerekli dış bağlantılar sonuçlandırıldı ve bina içerisindeki dönüşümlere başlandı.   Çan MYO’nun doğalgaza kavuşması için gerekli iç ve dış donanımla ilgili tüm yatırımlar ÇOMÜ Rektörlüğü tarafından karşılanmıştır.  2016 -2017  Eğitim - Öğretim yılı başından itibaren Çan Meslek Yüksekokulu binasının ısınması doğalgaz ile gerçekleştirilmiş olacaktır.