ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU DR. İBRAHİM BODUR'U UĞURLADI

Kale Grubu´nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Sayın Dr. İbrahim Bodur 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü toprağa verildi. Bodur´un cenazesi, ailesi, çalışanları, yakınları ve vatandaşların omuzlarında taşınarak Çanakkale Seramik Fabrikaları binası önüne getirildi. Çanakkale Seramik Fabrikaları'nda gerçekleştirilen geniş katılımlı törenin ardından Sayın Dr. İbrahim Bodur'un defnedileceği Nevruz Köyü'ne gitmek için yola çıkan konvoy, Çan Meslek Yüksekokulu önünde Türk bayrağıyla bekleyen Çan Meslek Yüksekokulu akademik, idari personeli ve öğrencileri tarafından uğurlandı. Cenaze arabasının geçişini derin üzüntüyle izleyen öğrencilere, Sayın Zeynep Bodur Okyay'ın nazik teveccühleri ile arabasını durdurarak teşekkür etmesiyle duygu dolu anlar yaşandı. Çan Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve personeli, Zeynep Bodur Okyay Hanımefendi'ye başsağlığı dileklerinde bulundular. Öğrencilerin, Dr. İbrahim Bodur için dua ettikleri gözlendi. Ayrıca vefa duygusuyla bu derin acıyı paylaşmak üzere Nevruz Köyü'nde gerçekleştirilen cenaze törenine, Çan Meslek Yüksekokulu ve Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yönetimi öğrencileriyle eksiksiz katılımı sağlandı.

262-iscm-r1.jpg

262-iscm-r2.jpg