ÇAN MESLEK YÜKSEKOKULU DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
1994 yılında kurulan ve günümüzde 2.000 ‘den fazla öğrenciyi bünyesinde barındıran Çan Meslek Yüksekokulu artık doğalgaz ile ısınacak. Kurulduğu günden bugüne katı yakıt ve fuel oil ile ısınan Yüksekokul binası en kısa zamanda doğalgaza kavuşacak. 2015 yılında Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Rektörlük ve Aksa Çanakkale Doğalgaz A.Ş arasında yapılan görüşmeler ve  gerçekleşen yazışmalar  sonucunda ilgili firma yetkilileri tarafından yerinde inceleme yapılmış ve abone bağlantı bedeli hakkında bir fiyat tespit edilmiştir. Bu bedel ÇOMÜ Rektörlüğü tarafından karşılanmıştır. Rektörlük ayrıca Meslek Yüksekokulu binası içerisindeki bağlantılar ve tesisat için bir ihale gerçekleştirecektir. Bu işlemler önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olup, 2016 -2017  Eğitim - Öğretim yılı başından itibaren Çan Meslek Yüksekokulu binasının ısınması doğalgaz ile gerçekleştirilmiş olacaktır.

241-jjal-1.png

241-jjal-2.png