Çan Kaymakamı Adil Karataş’ı Ziyaret

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Çan Meslek Yüksekokulu yönetimi, aynı zamanda Çanakkale Vali yardımcılığı görevini de yürüten Çan Kaymakamı Adil Karataş’ı ziyaret ettiler. Ziyarete Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çetin Kantar, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sertaç Serkan Doğru, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Can Köse; Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Muzaffer Yücel’in katıldığı ziyarette, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokulu’nda açılacak yeni bölümler, programlara alınacak öğrenciler, fiziki ve akademik altyapı konuşuldu. Karşılıklı iyi dilek ve temenniler içerisinde gerçekleşen ziyarette; Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Muhammet Erat, Çan Kaymakamı Sayın Adil Karataş’a Çan Meslek Yüksekokulu Seramik Atölyesi ürünü Ay-Yıldızlı Şekerlik hediye ederek, yeni görevinde başarı temennilerinde bulundu.