Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetiminden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

04/02/2018 tarihinde yapılan Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimini kazanan Emin GÖRGÜN,  Başkan Yardımcısı Nevzat KILIÇARSLAN ile Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinden  Mesut DURAN, Sami BULUT, Uğur KORKMAZ,  Dinçer KAYAR Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Meslek Yüksekokulumuzun ve öğrencilerinin ihtiyaçları konusunda bilgi alan Başkanımız ve beraberindeki heyet; Çan Meslek Yüksekokulu ile Çan Esnafının kaynaştırılarak ihtiyaçların giderilmesi konusunda yardımlarını esirgemeyeceklerini dile getirdi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Murat YILDIRIM; ziyaretlerinden dolayı Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimine teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.