Biga Meslek Yüksekokulu Yönetimi Çan Meslek Yüksekokulu’nda

Biga Meslek Yüksekokulu Şef kadrosundan Çan Meslek Yüksekokulu Sekreter Vekilliği’ne,  akabinde aynı göreve  asaleten,  atanan Gülşen Demircan’ı uzun yıllar görev yaptığı Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Ertuğrul Bilgücü ve Öğretim görevlisi Bahaddin Zayim ile Yüksekokul Sekreteri Bayram Ali Başaran ziyaret ettiler. Çok duygulanan Gülşen Demircan, “ziyaretime gelerek beni onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun” dedi.  Demircan’a ‘yeni görevinde başarı temennilerini dile getiren’ Doç. Dr. Suat Uğur ve beraberindekiler Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat’a da ziyarette bulundular. Ziyarette, Çan Uygulamalı Bilimler Müdürü Prof. Dr. Çetin Kantar, Çan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu ve öğretim görevlisi Muzaffer Yücel de yer aldılar. Ziyarette, her iki Meslek Yüksekokulu’nun gelişimi, yerel düzeydeki katkıları, pozitif dışsallıkları; bölümler, programlar, öğretim elemanı alımları ve daha pek çok konuda fikir teatisinde bulunuldu.