Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Çan Meslek Yüksekokulu

2017-2018 Yıl sonu El Sanatları Bölümü Karma Sergisi

Okulumuz Çan Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü altında yer alan Mimari Dekoratif Sanatlar Programının Öğretim Elemanları ve 2018 Yılı Mezunları olarak karma sergimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İlk mezunlarını 2014 yılında veren Mimari Dekoratif Sanatlar Programımız bu yıl 5. mezunlarını vermektedir. Toplam ortalama 270 mezun öğrencimiz olup; bir kısmı dikey geçiş sınavı ile lisanslarını tamamlamış, bir bölümü alanlarında meslek hayatına atılmışlardır.

Dört yarıyıl süresince öğrencilerimizin almış olduğu mesleki derslerin vize ve final ödevlerinden oluşmuş olan serginin ödev kapsamı olan ders başlıkları sırası ile; Duvar Süsleme Teknikleri I,II,II,IV, Tasarım Proje, Temel Sanat Eğitimi I,II, Model Kalıp Teknikleri I,II,III,IV, Cam İşleme Teknikleri, Bilgisayar Destekli Tasarım I,II, Malzeme Teknikleri ve Yüzeysel Tasarım’dan oluşmaktadır. Öğretim elemanlarımız ; Dr.Öğr.Üyesi Tuba KORKMAZ, Öğr.Gör.Zeynep KÜNELGİN AKBAŞ, Öğr.Gör.Hilal YAMAN TAŞKIRAN, Öğr.Gör.Ayhan TAŞKIRAN, Öğr.Gör.Nazmi GÜL, Öğr.Gör.Seyfullah BÜYÜKÇAPAR , kendilerine ait özgün tasarımları ile sergimize katkılarını sunmaktadırlar.

Alanlarında tecrübeli öğretim elemanlarımızın  yürüttüğü derslerin sonuçlarını; tüm okul öğrencilerimiz ve personelimiz ile tüm Çan halkına açık olan ziyaretçilerimizle paylaşıyor olmaktan mutluluk duymaktayız.

Öğr.Gör.Hilal YAMAN TAŞKIRAN

Çan Meslek Yüksekokulu

El Sanatları Bölüm Başkan V.