Lojistik Topluluğu Satranç Bilgilendirme Eğitimi

Çan MYO Lojistik Topluluğu 10.12.2018 Pazartesi Günü saat 15.30'da Çan MYO’da Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN tarafından Çan MYO öğrencilerine satranç bilgisinin önemi ve alacakları satranç eğitimi sonrası öğrencilerimizin girebilecek oldukları sınavlar ve faydaları hakkında bilgi vermek amaçlı bilgilendirme eğitimi düzenlenmiştir.

Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN konuşmasın da satranç ile ilk ne zaman tanıştığını, satranç hakemliğinin ve antirenörlüğünün ne gibi fayda sağladığı hususlarında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Eğitim programını soru cevaplar ile sonlandırdı.

Öğrenciler açısından olumlu geri dönüşler sağlayan bu faaliyetimize Çan MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin KAÇAR CANAYDIN, Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Grv. Elvan DENİZ, Topluluk Başkan Vekili olarak ETİ 2. Sınıf öğrencisi Hatice BALCI ve Çan MYO öğrencileri katılmıştır.