Çan MYO Lojistik Topluluğu (Kariyer Günleri) 9 Mayıs

Çan MYO Lojistik Topluluğu (Kariyer Günleri) 9 Mayıs Çarşamba Günü saat 15.30'da Çan MYO’da Kale Grubu Kalite Kontrol Müdürü Seyfi ÖZEN ile bir söyleşi düzenledi.

Seyfi ÖZEN'in yanı sıra Çan MYO'dan lojistik bölüm mezunu öğrencilerinden Abdurrahim BERÇİN (Ulusal Lojistik Antrepo Müdürü), Mehmet Sıddık DEMİR (İşletme Sahibi), Eymen Haris ARSLAN (SalesSupervisör, TLS Lojistics) ve Buğra Köroğlu DURSUN’da (GÖKBİL Lojistik Depo Bölüm Yöneticisi) söyleşiye katılarak öğrencileri iş hayatı hakkında bilgilendirdi ve soruları cevapladılar.

Söyleşiye Çan MYO Müdürü Prof. Dr. Murat YILDIRIM, Lojistik Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Grv. Elvan DENİZ, Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. Yakup KILIÇARSLAN, Lojistik Topluluğu Üyeleri Elif Nur ŞAHİN, Sultan DURMUŞBAŞ, Elvan KARACA ve lojistik öğrencileri katıldı.

Seyfi ÖZEN konuşmasın da hayatını ve bu seviyeye nasıl geldiğini başarının anahtarlarını anlattı öğrencilere ise en büyük tavsiyesinin "Herkesin farklı olduğunu ve herkesin bu farklılığını fark etmesi gerektiğini" söyledi. Konuşmasını soru cevaplar ile devam ettiren ÖZEN soru cevapların ardından Çanakkale’yi ve Çanakkale ruhuyla ilgili yaptığı duygusal ve etkileyici konuşması ile programı sonlandırdı.