18 MART ÇAN TERMİK SANTRALİ TEKNİK GEZİSİ

Çan MYO olarak Yerli Malı Haftası’nda ‘’ enerji üretiminde yerli malı kaynaklar kullanılarak üretim yapılması’’ kapsamında 18 MART ÇAN TERMİK SANTRALİ’ ne teknik gezi düzenledik.

Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Yakup KILIÇARSLAN, Elektrik ve Enerji Bölüm Başkan V. Öğr.Gör.Muzaffer YÜCEL ile Meslek Yüksekokulu Sekreterimiz Gülşen DEMİRCAN’ ın gözetiminde büyük çoğunluğu Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı Programı öğrencilerinin oluşturduğu kalabalık öğrenci grubu ile gerçekleştirilen teknik gezide öğrencilerimiz; okulda öğrendikleri teknik bilgilerini, elektrik üretimin her aşamasını yerinde görerek bilgilerini pekiştirme imkânı bulmuşlardır. Ayrıca öğrencilere maketler üzerinde ve görsel sunumlarla enerji bakanlığının çalışmaları anlatılmıştır.

Öğrencilerimizin ilgisi karşısında memnuniyetini dile getiren İşletme Müdürü Elektrik Mühendisi Uğur AKÇAL ve İş Güvenliği Mühendisi Erdem ÇELİK, çok verimli geçen teknik gezimiz sonrasında öğrencilerimize günün anısına hediyeler takdim etmişlerdir.

Öğrencilerimizin bilgilerini pekiştirmelerine katkıda bulunan 18 Mart Çan Termik Santrali yetkili ve görevlilerine teşekkürlerimizi sunarız.