Mimari Dekoratif Sanatlar Öğretim Elemanları "Kuşaklar Seramik Sergisi"'ne Katılacaklar

MİMARİ DEKORATİF SANATLAR ÖĞRETİM ELEMANLARI  KUŞAKLAR SERAMİK SERGİSİ'NDE ESERLERİNİ SUNACAKLAR

Eğitim ve Değişim Derneği ve ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü ortak etkinliği kapsamında gerçekleştirilecek olan ''Kuşaklar Seramik Sergisi'' nin 17 Haziran tarihinde açılışı yapılacak olup, okulumuz Çan MYO Mimari Dekoratif Sanatlar Programı Öğretim Elemanlarından Hilal Yaman Taşkıran, Ayhan Taşkıran ve Nazmi Gül özgün eserleri ile sergiye katılacaklardır. Sergi 26 Haziran tarihine kadar  Çanakkale Boğaz Komutanlığı, Deniz Müzesi Muavenet-i Milliye Sergi Salonu'nda sanat  severlerin beğenisine sunulacaktır.

Konferas detayları için   tıklayınız...

Afiş için   tıklayınız...