İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi; Nadir Pazarbaşı Düğün Salonunda  19-20 Mart 2018 tarihlerinde sabah 08:00 ile akşam 18:00 saatlari arasında yapılacaktır.

Eğitime 1. Sınıf öğrencileri ve daha önce 2.sınıflardan eğitime katılmayan öğrenciler katılacaklardır.

Eğitim nedeniyle yapılamayan 1.Sınıf dersleri, ilgili öğretim elemanları tarafından telafi edilecektir.

1.ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUN OLABİLMESİ İÇİN STAJ YAPMA ZORUNLULUĞU VARDIR. 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’na göre de; STAJ YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER, İSG EĞİTİMİNE KATILARAK SERTİFİKA ALMAK ZORUNDADIRLAR.
2. Eğitim sonunda verilecek olan İSG sertifikasının fotokopisi, staj başvuru işlemlerinde Staj Başvuru Formu ile birlikte staj koordinatörüne verilecektir.
3. Eğitimde, sabah giriş - öğlen sonrası giriş ve akşam çıkış olarak katılım yoklaması alınacaktır.