İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

05-06 Nisan 2017 tarihlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Seminerleri yapılacaktır. Eğitim Programı aşağıdaki gibidir.

1.grup

-Elektronik ve Otomasyon Bölümü ( Mekatronik [NÖ ve İÖ], Elektronik Teknolojisi [NÖ ve İÖ] ve Biyomedikal Cihaz Teknolojsi [NÖ ve İÖ] programları )

- Elektrik ve Enerji Bölümü ( Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı [NÖ ve İÖ] programları )

Bu öğrencilerimizin eğitimleri Çan Belediyesi Düğün Salonunda ( Halı saha yanı ) yapılacaktır.

2.grup

-El Sanatları bölümü ( Mimari Dekoratif Sanatlar [NÖ ve İÖ] programları )

-Madencilik ve Maden Çıkarma bölümü ( Maden Teknolojisi programı )

-Muhasebe ve Vergi bölümü ( Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı )

-Pazarlama ve Reklamcılık bölümü ( Pazarlama programı )

-Yönetim ve Organizasyon Bölümü ( Lojistik [NÖ ve İÖ] ve Enerji Tesisleri İşletmeciliği [NÖ ve İÖ] programları )

Bu öğrencilerimizin eğitimleri Nadir Pazarbaşı Düğün Salonunda ( Fabrika yanı ) yapılacaktır.

Tüm Gruplar eğitimlere iki gün boyunca belirtilen salonda katılmak zorundadır

Saat : 09:00 - 12:00 ... öğle arası  ... 13:00 - 18:00 arasında ;

Belirtilen saatlarde 4 defa olmak üzere giriş çıkışlarda ayrı ayrı imza alınacaktır.

Not : Tüm Program Danışmanları Eğitimde Görevlidirler...