Çan Belediye Başkanı, STK , ÖTK Temsilcileri ve Çan MYO Yönetimi Öğrencilerle buluşuyor.

Çan Belediye Başkanımız Sayın Dr.Abdurrahman KUZU, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Emin GÖRGÜN, Çan Şoförler Odası Başkanı Sayın Cemali ERGİN ve Çan Otobüsçüler Derneği Başkanı Sayın Arif AZAK, Üniversitemiz ÖTK Temsilcisi Sayın Alperen UYSAL Çan MYO ÖTK Temsilcisi Sayın Orhan İSTEMİ ve Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr. Murat YILDIRIM; Öğrencilerimizin sorunlarını dinlemek için öğrencilerimiz ile buluşacaktır.

04/04/2018 Çarşamba günü A-204 Sıdkı TURAN Amfisinde saat 13:00’de düzenlenecek olan etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.