2017 - ÖSYS İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN İZLEYECEĞİ ADIMLAR

başlıklı bilgilendirmeyi

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının 2017-2018 Öğretim Yılı Yeni Kayıt İşlemleri sayfasından inceleyebilirsiniz.

AYRICA ÖNEMLİ NOT

YÖKSİS veritabanında Türkiye genelindeki yükseköğretim programlarına kayıtlı olup olmadıkları sorgulandığında Meslek Yüksekoklumuza yerleşen öğrencilerden 16 kişinin yerleştiği program ile aynı düzeyde farklı bir programa kayıtlı oldukları tespit edilmiştir.

İlgili öğrencilerin elektronik kayıt yapmaları mümkün olmadığından  14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında kayıt bürosuna yapacakları şahsen başvuruda öğrenim gördükleri diğer programdan ilişik kestiklerine dair belge ibraz etmeleri veya Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile irtibata (öğrencinin TC kimlik numarası ile birlikte hidayetdemir@comu.edu.tr  adresine mail atılması ) geçilip kayıtlarının silindiği bilgisi teyit edilerek kayıtlarının yapılması gerekmektedir. AYRICA GELİRKEN; LİSE DİPLOMASI ELİNİZDE İSE YANINIZDA GETİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.