2016-2017 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Bu yıl Mezuniyet Töreni Rektörlüğümüz tarafından 22 Haziran 2017 Perşembe günü saat 17:00 de Çanakkale Merkez 18 Mart Stadyumunda yapılacaktır.

Birimimizde ayrıca tören düzenlenmeyecek olup katılmak isteyen öğrencilerimizin program danışmanlarına isim yazdırmaları önemle duyurulur.

------------------------------------------------------------------------------

TÖRENDE DİPLOMALARINI ALMAK İSTEYENLER; 21.06.2017 Çarşamba saat 17:00 a kadar İlişik kesme işlemlerini yapmış olmaları gerekmektedir.

>> İLİŞİK KESME İÇİN TIKLAYINIZ <<

------------------------------------------------------------------------------

Ayrıca 22 haziran günü saat 14:30 da okuldan araç kaldırılacak olup bu yolla gitmek isteyenlerin öğrenci işlerine isim yazdırmaları gerekmektedir.

Not: Mezuniyet Töreninin yapılacağı 18 Mart Stadyumu'nda bulunan tartan pistin zarar görmemesi için tören yürüyüşü esnasında sivri topuklu ayakkabı giyilmesine izin verilmeyecektir.