20 HAZİRAN 2019 PERŞEMBE GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK OLAN MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2018-2019 Bahar Yarıyılı Final Sınavı sonrası mezun olan öğrencilerimizin diplomaları imza sürecinde bulunmaktadır. Mezuniyet törenine kadar imza süreci tamamlanamadığı takdirde Geçici Mezuniyet Belgeleriniz teslim edilecektir. Mezuniyet Belgelerini tören esnasında almak isteyen öğrencilerimizin, öğrenci kimlikleri ile birlikte en geç 20 Haziran Perşembe günü saat 12:00’ a kadar Çan Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri bürosuna gelip ilişik kesme işlemlerini yapmaları rica olunur.

İLİŞİK KESME DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

(İlişik Kesme işlemini gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin mezuniyet belgeleri teslim edilemeyecektir.)

(*Mezuniyet törenine katılacak olan Biyomedikal Cihaz Teknolojileri programı öğrencilerimizin diplomaları sağlık onayına gidecek olduğundan törende Geçici Mezuniyet belgeleri teslim edilebilecektir.)